Logo-T & A
Logo-T & A

Hoe kunnen wij u helpen?

Interieur op maat

Onze werkwijze

Bent u aan het denken voor een nieuwe keuken, nieuwe badkamer of een totaal renovatie van uw appartement, maar weet u nog niet goed wat u wil en/of wilt u weten wat dit zou kosten…

Veel vragen waarbij we u graag helpen.

We komen in de eerste plaats bij u thuis, voor de opmeting van de ruimte. Daar nemen we de tijd om te luisteren naar uw wensen en ideeën en vullen deze aan met onze ervaring. Nadien volgt er vrijblijvend een offerte.

Bij een éérste bespreking van de offerte wordt u uitgenodigd in onze toonzaal en overlopen we de materiaalkeuze die voorgesteld is geweest, op dat moment tonen we u graag ook de verschillende materialen waaruit u nog kan kiezen.  Zo passen we samen de offerte aan tot dat u zegt, “dat is het 😊”

Dit alles gebeurd door dezelfde persoon, die het project van begin tot einde opvolgt en zo gedurende het ganse proces uw aanspreekpunt is.

Bij akkoord van een offerte bespreken we samen het verloop van de werkzaamheden.

Onze techniekers nemen uw project graag onder handen van begin tot einde, daaronder verstaan we ook eventuele aanpassingen van elektriciteit of sanitair, het plaatsten van een vals plafond of het leggen van een nieuwe vloer.

We breken het bestaande uit met de nodige zorg voor wat blijft bestaan in het appartement, doen de nodige aanpassingen en plaatsen daarna de keuken/badkamer volgens de regels van de kunst.

Op elk moment kan u steeds contact met ons opnemen voor een vlotte opvolging van de werken. Wanneer alles klaar is overlopen we de gedane werken graag met u en geven de nodige uitleg bij de toestellen.

Maar dat is nog niet het einde, we blijven bereikbaar ook na verkoop voor al uw vragen, we beschikken over een eigen hersteldienst zowel voor de toestellen als voor de meubels.

 


Ontdek onze realisaties