GSO: Gemeenschappelijke satelliet ontvangst

T&A is een zaak dat reeds 50 jaar (voorheen asseman) uw vertrouwen geniet en is sinds de oprichting steeds een expert geweest, en is nog steeds een expert, in alles wat antenne en parabool systemen is.

De wildgroei van satellietschotels zorgt immers voor een gevelvervuiling. T&A is in staat een GSO of wel "gemeenschappelijke satellietontvangst" systeem te leveren en zo een positieve bijdrage te leveren aan dit hinderlijke straatbeeld.

Meer lezen

 


 

Haal TV Vlaanderen op je scherm!

T&A is GOLDEN DEALER TV Vlaanderen!

TV VLAANDEREN is een nieuw digitaal tv-platform dat zich exclusief richt op de Vlaamse televisiekijker. TV VLAANDEREN verzorgt een digitaal aanbod van Vlaamse, Nederlandse, Internationale en Special Interest zenders die via een eenvoudige satellietset gemakkelijk en overal te ontvangen zijn. De uitzendingen vinden plaats via SES-ASTRA, Europa's grootste aanbieder van satelliettelevisie.

Meer lezen

 


 

Satelliet Hardware

4 satellieten met één schotel van 45 cm! Verrijk uw kijkgenot met meer kanalen.

Uitgeroepen tot beste satellietschotel van 2006 door TV-Satellite!!

De Technisat Multytenne is een schotel waarin d.m.v. vier ingebouwde LNB's vier satellieten kan worden ontvangen, hierbij hoeft de schotel niet steeds gedraaid te worden. Geen wachttijden tussen de 4 satellieten maar direkt beeld!!

Meer lezen

 


 

Collectieve satellietsystemen

Bij T&A hebben we ook de knowhow en jarenlange ervaring in huis om u collectieve satellietsystemen aan te bieden.

We kunnen in een volledig appartements gebouw, alle appartementen voorzien van satellietsignaal. Dit door gebruik te maken van het bestaande distibutienet en door gebruik te maken van 1 schotel.

Wenst u slechts enkele kanalen extra bij uw bestaande distributie? Bij T&A kunnen we u hiermee ook verder helpen.

Wenst u een offerte mail gerust naar info@t-a.be.

 

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?