Gebruiksvoorwaarden

Dank u voor uw bezoek aan www.t-a.be. Onze website is ter beschikking gesteld aan de bezoeker volgens de voorwaarden in volgende punten. Gelieve aandachtig deze voorwaarden te lezen. Door deze website te bezoeken, neemt u de gebruiksvoorwaarden aan. Neemt u de gebruiksvoorwaarden niet aan, dan hebt u geen toegangsrecht tot deze website.

Aanpassing van deze gebruiksvoorwaarden

Comsa gunt zichzelf het recht de voorwaarden en berichten op elk ogenblik te wijzigen en dergelijke wijzigingen zullen onmiddellijk ingaan bij bekendmaking.

Auteursrecht en vergunningen

De volledige inhoud van deze website inclusief maar niet beperkt tot: tekst, illustraties, logo's, buttons, iconen, Flash-movies, foto's, audio, digitale downloads en software, zijn het eigendom van T&A, zijn leveranciers of zijn klanten en zijn beschermd door nationaal en internationaal auteursrecht en merkenrechten. U mag geen enkel deel van deze website aanpassen, copiƫren, reproduceren, herpubliceren, uploaden, verzenden of distribueren zonder uitdrukkelijk geschreven toestemming van T&A.

Externe links

Gelinkte of externe websites zijn niet onder de controle van T&A en T&A is niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelijk welke gelinkte site of link in een gelinkte site. T&A biedt links aan uit gebruiksgemak en de plaatsing van om het even welke link impliceert of vormt geen goedkeuring door T&A van deze site.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief?