Haal TV Vlaanderen op je scherm!

 

T&A is GOLDEN DEALER TV Vlaanderen!

TV VLAANDEREN is een nieuw digitaal tv-platform dat zich exclusief richt op de Vlaamse televisiekijker. TV VLAANDEREN verzorgt een digitaal aanbod van Vlaamse, Nederlandse, Internationale en Special Interest zenders die via een eenvoudige satellietset gemakkelijk en overal te ontvangen zijn. De uitzendingen vinden plaats via SES-ASTRA, Europa's grootste aanbieder van satelliettelevisie.

TV VLAANDEREN biedt digitale televisie en radio in de hoogste digitale kwaliteit, zonder tussenkomst van een kabel- of telefoonbedrijf. Daardoor zal de klant overal beschikken over een perfect signaal.

Vind hier veelgestelde vragen over TV Vlaanderen.

Zenderaanbod

Het uitgebreide zenderaanbod van TV Vlaanderen vind je hieronder.

Zenderaanbod TV Vlaanderen

HDTV via TV VLAANDEREN, groots tot in het kleinste detail!

TV VLAANDEREN maakt voor de hardware en uitzendingen van HD gebruik van het MPEG4-formaat. Hierdoor wordt de HD-kwaliteit optimaal tot in de huiskamer gebracht.

Zowel het zenderaanbod als de kostprijs van de door TV VLAANDEREN gecertificeerde HD-ontvanger zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Abonneer u op onze nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke zenders u via TV VLAANDEREN in HD ontvangt.

Wat hebt u nodig om HD via TV VLAANDEREN te ontvangen?
TV VLAANDEREN maakt voor de apparatuur en uitzendingen gebruik van het MPEG4-formaat om deze HD-kwaliteit optimaal de huiskamer in te brengen. Om dit signaal te kunnen ontvangen dient u mogelijk nieuwe apparatuur te kopen. Bijvoorbeeld een humax 200HDCI, tevens te koop bij T&A.

Overal en altijd in HD
Met HD via satelliet ontvangt u overal en altijd het beste signaal. U zult ook merken dat net als bij standaard digitale televisie er enkele interessante gratis te ontvangen zenders in HD uitzenden op de ASTRA satelliet. Verwacht word zelfs dat op termijn HD via satelliet dé populairste vorm voor HD-ontvangst wordt! En daar kijken wij uiteraard samen mét u naar uit!

Klaar voor de switch-off van de analoge ether?

Vanaf 3 november 2008 is het signaal van de analoge ethertelevisie immers voorgoed afgesloten.

Vanaf nu is het onmogelijk geworden om met een oude televisieantenne analoge signalen uit de ether te plukken. In plaats daarvan wordt enkel nog gewerkt met digitale signalen, want die bieden enkel maar voordelen: ze nemen minder plaats in en sluiten alle kans op ruis uit. Analoge antennekijkers moeten dus op zoek naar een volwaardig alternatief, en daarvoor zijn deze mensen bij TV VLAANDEREN en T&A aan het juiste adres.

Antennekijkers zijn namelijk zeer prijsbewust en staan afkerig tegenover geografische beperkingen, en daarin sluit het ruime zenderaanbod van TV VLAANDEREN perfect aan bij hun verlangens: digitale televisie via de satelliet is altijd en overal te ontvangen, en het Basispakket is reeds beschikbaar voor slechts 9,90 euro per maand – zonder uitzondering het goedkoopste tarief op de markt. Antennekijkers die schotelkijkers worden, behouden dus alle voordelen waar zij aan gewend zijn maar ontvangen bovendien plots véél meer zenders!

Wenst u over te schakelen naar TV VLAANDEREN? Ga dan even langs bij T&A.

Voulez-vous vous abonner à notre newsletter?